Knip­pen:behandeling01
Wij kun­nen goed knippen.Maar dat kun­nen meer kap­pers. Wat niet iedereen kan is snel zien hoe je het haar van een man of vrouw zo kunt knip­pen dat het bij haar of zijn uit­stral­ing en per­soon­lijkheid past. En wij geven de juiste styling en pro­ducten advies mee.

 

 


Kleur tech­nieken:behandeling02
Wij zijn gespe­cialiseerd in ver­schil­lende kleur tech­nieken. De pro­ducten die wij gebruiken zijn EVA pro­fes­sion­al.
Div­ina Pure Line zijn ammo­nia en parabeen vrij.
Div­ina Diva: Anti aging haarkleur­ing die 100% dekking bied, zelf voor de meest
hard­nekkige gri­jze haren.
Div­ina One: voor alle mode kleuren.

 


Omvorm­ing:piotjes3met
Door ver­schil­lende tech­nieken een andere beweg­ing in het haar
aan­bren­gen.

 

 

 

 


Make-up:behandeling04
maak jij je zo opdat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke pro­ducten en kleuren voor jouw geschikt zijn en hoe je het zelf het beste kan aan­bren­gen, heb je vaak snel eenge­makke­lijk en mooi resul­taat. Bij een make-up advies geven we de juiste tip & tricks die geschikt zijn­voor jouw gezichtsvorm, kleur ogen en style. Dit kan zijn een natu­urlijke make-up of een par­ty-look. Dit is een advies die op maat gemaakt is en passend bij jouw wensen. Ook kun­nen wij voor jouw een bruids make-up aan­bren­gen. Bij ons in de salon kan je je lat­en opmak­en met make-up van het merk MAKE-UP STUDIO door een van onze vis­ag­is­tendie je een passend make-up advies geeft. We epil­eren en kleuren wenkbrauwen en wim­pers.


De scope:Scope01
De scope is ontwikkeld om een gede­tailleerd beeld te geven van de hoofd­huid en het haar.
De lens ver­g­root 200x de afzon­der­lijke haarschacht de celdel­ing en de eventuele huid­prob­le­men.
Vanu­it deze ken­nis kun­nen wij U een gede­gen thuis gebruik advies geven.